VERKOOP

De telers van Inno Growers telen met liefde voor smaak de Hollandse Passievruchten. Een stel passievolle mannen die altijd op zoek zijn naar nieuwe en innovatieve projecten. Het telen van De Hollandse Passievruchten hebben ze nu in de vingers en de vruchten kunnen van de kas naar het bord. De Hollandse Passievrucht is beschikbaar van juli tot en met november.


Kijk hieronder waar je terecht kunt om De Hollandse passie vruchten te bemachtigen!

Consument

Ontdek de zoete smaak en levendige kleuren van onze Hollandse passievruchten, bij jouw lokale groentespeciaalzaak of via de webshop van Dutch Wasabi!

Bij Dutch Wasabi zijn ze gepassioneerd over het leveren van de allerbeste unieke producten aan jou. Vers en lokaal geteeld in eigen kas. Kun je niet wachten om deze heerlijke vruchten te proeven? Geen probleem! Je kunt onze Hollandse passievruchten rechtstreeks bestellen via onze webshop. Met slechts een paar klikken heb je de lekkerste passievruchten van Nederland binnen handbereik. Bestel ze hier!

Koop je ze liever bij jouw lokale groentespeciaalzaak? Neem dan hier een kijkje of ze de Hollandse Passievruchten bij jou in de buurt verkopen: Aan dit overzicht wordt gewerkt.

Chef-kok

Ontdek de zoete en kleurrijke wereld van de Hollandse passievruchten, rechtstreeks bij Dutch Wasabi! Als chef-kok weet je dat de juiste ingrediƫnten het verschil maken tussen gewoon lekker en buitengewoon overheerlijk. Daarom bieden wij bij Dutch Wasabi de meest verse en smaakvolle Hollandse passievruchten aan, rechtstreeks uit de kas.


Je kunt onze heerlijke Hollandse passievruchten eenvoudig bestellen via de website van Dutch Wasabi. Of bel direct Sander van Dutch Wasabi om de Hollandse passievruchten te bestellen  via +31 (0)85 06 02 515. 

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Groothandel & supermarktketen

Met hun zoete smaak en levendige kleuren zijn onze Hollandse passievruchten een echte smaakmaker in het assortiment van elke winkel. De Hollandse Passievruchten zullen gegarandeerd de aandacht trekken van je klanten en hun smaakpapillen verwennen.

Door De Hollandse Passievrucht aan te bieden, ondersteunt u lokale telers en kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Voeg De Hollandse Passievrucht toe aan uw assortiment en bied uw klanten een bijzondere en gezonde optie.

Wil jij De Hollandse Passievrucht in je assortiment neem dan contact op met Fossa Eugenia.

Groentespeciaalzaak

Ben je op zoek naar een unieke en smaakvolle toevoeging voor uw groentespeciaalzaak? De Hollandse Passievrucht is de perfecte keuze! Deze lokaal geteelde passievruchten bieden optimale versheid en smaak. Ze zijn heerlijk zoet en sappig, ideaal voor desserts, salades en smoothies. Ze zijn rijk aan vitamine C, vezels en antioxidanten, dragen ze bij aan een gezond voedingspatroon. Met hun prachtige paarse schil en goudgele vruchtvlees zijn ze bovendien een aantrekkelijke toevoeging aan uw assortiment. Door deze passievruchten aan te bieden, ondersteunt u ook lokale telers en kies je voor kwaliteit en duurzaamheid.


Wil jij De Hollandse Passievrucht in je assortiment neem dan contact op met je eigen groothandel.


Verkoop je onze Hollandse passievruchten al?

Wat super leuk, zou je voor ons dit formulier willen invullen? Dan kunnen wij jou zaak toevoegen aan het overzicht van winkels die De Hollandse Passievrucht' verkoopt.